Alarmsysteem

Verbeter uw bescherming in huis! Met het draadloze Protexial io-alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Waarom een Somfy-alarm?

Dankzij het Somfy alarm kunt u voor de beveiliging van uw huis gebruikmaken van de modernste technologieën, zoals alarmering via uw mobiele telefoon en beveiligingscamera’s. In combinatie met de gemotoriseerde raam- en deurvoorzieningen in uw huis staat het alarmsysteem garant voor de juiste actieve beveiliging. U beschikt over talloze bedienings- en toezichtsmogelijkheden, via een beveiligde internetverbinding thuis of waar u ook bent. Dus ook op vakantie kunt u toezicht houden op wat er in huis gebeurt.

Hoe werkt het?

De draadloze, esthetische en discrete elementen van uw alarmsysteem gaan volledig op in uw interieur. Het alarmsysteem van Somfy is modulair en uw installatie kan op elk moment gemakkelijk worden aangepast aan veranderde behoeften.

Het Somfy alarmsysteem kan worden aangesloten op de gemotoriseerde Somfy systemen in uw woning. De koppeling tussen alarmsysteem en gemotoriseerde voorzieningen draagt bij aan een effectieve detectie en ontmoediging van indringers. Ook worden dankzij deze koppeling eventuele calamiteiten in huis eerder geregistreerd en evacuatieroutes sneller toegankelijk gemaakt.