Motoren met afstandsbediening

Radio Technologie Somfy: de gemakkelijkste manier om al uw rolluiken en zonwering op afstand te kunnen bedienen.

Waarom rolluiken en/of zonweringen met afstandsbediening?

Gun uzelf het bedieningsgemak van uw rolluik- en zonweringsprodukten  door middel van RTS-motoren. Met de afstandsbediening stuurt u het zonweringsprodukt makkelijk omhoog, omlaag of naar elke gewenste positie. Het aansturen van meerdere motoren (tegelijk) middels één bedieningselement is optioneel mogelijk. De geïntegreerde Somfy rolluik- of zonweringsmotor levert de benodigde kracht, zodat u zelf vrijwel niets hoeft te doen. Geschikt voor vrijwel alle typen rolluik- en zonweringsprodukten.  

Naast gebruiksgemak is dankzij de toepassing van de speciale Somfy anti-optilveren nog een betere inbraakwerendheid van uw rolluik gegarandeerd.  Deze veilige RTS-motor is standaard voorzien van een obstakeldetectie. Tevens zal deze motor direct stoppen indien de lamellen vastgevroren zijn om schade aan uw rolluik te voorkomen.

Hoe werkt het?

De buisvormige Somfy motor wordt volledig ingebouwd in de oprolbuis van uw rolluik- of zonweringsprodukt. De 230 V-motor wordt in werking gesteld via een door u bediende (draadloze) schakelaar, de afstandsbediening, of automatisch door een zonsensor en/of tijdklok.  

Vraag naar de mogelijkheden!