Novoferm sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimte-besparing in uw garage. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. Hierdoor kunt u de ruimte voor uw garagedeur optimaal benutten.

De pluspunten van een Novoferm garagedeur:
 

 
De Novoport® onderscheidt zich door het gepatenteerde aandrijvingssysteem, die in tegenstelling tot gewone sectionaaldeuren in de deurlooprails (aan de zijde) gemonteerd wordt. Hierdoor blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. 


Uw persoonlijke touch
Bij Lamberts Voerendaal heeft u ruime keuzes om uw garagedeur te personaliseren. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

 Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, met een Novoferm geïsoleerde sectionaaldeur geeft u uw woning én uw garage een mooie uitstraling. 

Zowel voor moderne als traditionele woningen kunt u bij Novoferm kiezen tussen vijf deurprofielen: horizontaal smal, horizontaal breed, vlak, cassette en prisma. De deur is te verkrijgen in twee isolatiewaarden: Iso 20 (mm) en Iso 45 (mm). 

De garagedeur wordt standaard met de plafondaandrijving Novomatic geleverd. 

Qua kleuren kunt u de keuze maken uit zeven standaarddesigns: 

De deur is optioneel te leveren in bijna elke gewenste RAL-kleur. Ook het complete kozijn kan als optie in iedere gewenste kleur geleverd worden.