PM – Pergolamarkies

Eindeloos genieten van uw terras. Dat kan met de Erhardt PM. Deze unieke zonwering beschermt u tegen zon, regen en wind. Door het toepassen van een spansysteem middels torsiveren en polyester trekbanden loopt deze zonwering feilloos door de geleiding. Zo kunt u op elk moment genieten van uw terras! De cassette, geleiders en staanders zijn strak beleind uitgevoerd en gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een nagenoeg onderhoudsvriendelijk systeem. 

Een van de belangrijkste onderdelen van uw zonwering is het doek. Bij het PM-systeem wordt standaard een polyester doek van Swela toegepast. Dit zeer sterke polyestervezel is met nano behandeld en daardoor optimaal vuil en waterafstotend. Tevens biedt dit doek een maximale UV-bescherming en u kunt de keuze maken uit een prachtige kleurencollectie!
 
Standaard wordt het PM-systeem met een buismotor van Somfy uitgevoerd. De Orea-motor van Somfy is voorzien van een weerstandafslag, welke ervoor zorgt dat de cassette altijd perfect afsluit. U kunt het PM-systeem moeiteloos bedienen middels een afstandbediening.