Resident Rolpoort

De Resident-rolpoort is een rolpoort met klasse! 

Gebruiksgemak
Door het inbouwen van een Resident-rolpoort kunt u het gebruikscomfort van uw garage eenvoudig verhogen. Dankzij de gekozen materialen is deze rolpoort extra duurzaam. De dikke lamellen zorgen niet alleen voor optimale stabiliteit en isolatie, maar zijn ook hoog inbraakwerend. De profielen van de Resident-rolpoort zijn gemaakt uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een optimale stabiliteit en een lange levensduur. 

Plaatsbesparend
Het oprolsysteem vereist weinig inbouwdiepte. Het deurblad glijdt in aluminium geleiders naar boven en beneden. In geopende toestand bevindt zich het gehele deurblad in de aluminium omkasting, en loopt dus niet onder het plafond. Hierdoor kan de plafondruimte als eventuele opbergruimte benut worden.

Personaliseer uw rolpoort
Bij de omkasting en de lamellen kunt u kiezen uit verschillende standaard-kleuren. Optioneel kunt u ook een keuze maken uit 150 RAL-kleuren, om het nog meer een eigen uitstraling te geven. De Resident-rolpoort is voorzien van het CE-keurmerk en voldoet aan de DIN-EN-normen, wat inhoudt dat de rolpoort standaard met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen uitgerust is.

De Resident-rolpoort wordt door Lamberts Rolluiken standaard met motor geleverd. Handzenderbediening is optioneel mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden!