Rolluiken

Extra veiligheid, minder geluidsoverlast en meer privacy, dat zijn enkele voordelen van ruilluiken. Alle positieve eigenschappen van rolluiken op een rijtje:

De isolerende werking van rolluiken zorgt ervoor dat u tot wel 40% van uw stookkosten kunt besparen. Lekker ’s avonds op de bank met de rolluiken dicht en de verwarming aan, en uw warmte blijft veel beter binnen hangen. Dat geldt ook andersom: in de zomer wordt het niet te warm binnen en kunt u genieten van de koelte zonder in alle vroegte in de hitte wakker te worden.
 

Keuze in rolluiken

Rolluiken zijn in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Zo is de kast in een afgeschuinde 45°-vorm als ook in een ronde kastvorm verkrijgbaar. Tevens biedt Lamberts Rolluiken ook rolluiken voor schuine ramen.

Bij de kleuren kunt u kiezen uit de standaardkleuren of tegen een meerprijs een keuze maken uit speciale RAL-, NCS- of andere trendy kleuren.

Bediening

De bediening van de rolluiken is afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen tussen een bandbediening of een elektrische bediening. Lamberts Rolluiken werkt standaard alleen met het motorenprogramma van Somfy! Bij de elektrische bediening is de motor met geïntegreerde ontvanger en handzenderbediening een pré.

Al onze rolluiken worden gemaakt uit hoogwaardige aluminium profielen van het merk Alulux. Alulux – made in Germany - is al meer dan dertig jaar onze trouwe partner.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!