Romazo

Romazo is de branchevereniging van gecertificeerde zonwerings- en rolluikenleveranciers.

Kwaliteit
De bedrijven die bij Romazo zijn aangesloten, staan garant voor kwaliteit. Dat ziet u terug in een eerlijk en deskundig advies, vakkundige montage, duurzaam onderhoud, professioneel personeel, een uitgebreide keuze en een uitgebreide garantie. Als u een beroep doet op een lid van Romazo weet u waar u aan toe bent.
 
Garantie
Bij aankoop van binnen- of buitenzonwering ontvangt u bij Lamberts Rolluiken een Romazo-kwaliteistcertificaat. Die biedt u de beste garantie zwart op wit. 
 
Lamberts Rolluiken is als erkend Romazo-lid gebonden aan deze garantie die geldt voor zowel de geïnstalleerde materialen als voor de werking ervan. U heeft daarmee recht op kosteloos herstel van de artikelen waarop deze garantie betrekking heeft. De algemene leveringsvoorwaarden en de Geschillenregeling zijn goedgekeurd door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.
 
Service
Lamberts Rolluiken is als erkend Romazo-lid zeer servicegericht, heeft het milieu hoog in het vaandel en levert u een offerte op maat. U ervaart wat het betekent om geadviseerd te worden in een professionele en plezierig servicegerichte omgeving.