Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Behoefte aan wat meer ruimte in huis of aan het ‘buitengevoel’ binnenshuis? Met de terrasoverkappingen T-100 en T-150 van Erhardt Markisen GmbH kunt u uw woonkamer verlengen naar buiten.


Welke mogelijkheden biedt Lamberts Rolluiken voor een terrasoverkapping?

Hoogwaardige aluminiumprofielen met een mooi design zorgen voor een sfeervol en strak belijnd terras. Het standaard gelaagd glas voor terrasoverkappingen heeft een dikte van 8 mm, hetgeen zorgt voor minimaal lichtverlies. Zo kunt u in elk seizoen volop genieten van de zon en de natuur. Indien u dikker glas wenst, kunnen 10 mm of 12 mm gelaagd glas optioneel geleverd worden. 

De zijwanden en de voorkant van de terrasoverkapping kunt u middels glazen schuifwanden sluiten zodat u als het ware in een winddichte serre zit. Met een optionele lichtlijst en/of terrasverwarming is het ’s avonds niet alleen sfeervol, maar ook nog aangenaam vertoeven onder uw terrasoverkapping.

Tevens kan Lamberts Rolluiken deze terrasoverkappingen aanbieden als carportsysteem.

Terrasoverkappingen inclusief zonwering

Op of onder de terrasoverkapping laat zich probleemloos zonwering aanbrengen. Hier kunt u kiezen uit drie types robuuste stormvaste zonweringen, de HS en WG en de TM.

HS-type zonwering voor opbouw wordt op de terrasoverkapping gemonteerd. Deze zonwering heeft een spansysteem met torsie-veren in de doekrol, die zorgen voor een optimale verdeling van de doekspanning.

WG-type zonwering wordt ook op de overkapping gemonteerd. Als u een serre heeft met schuine zijden, dan is WG de oplossing. De doekspanning wordt gerealiseerd door gasveren.

TM-type zonweringen voor onderbouw kunnen zowel op als onder de overkappingen gemonteerd worden. Deze serrezonwering is ideaal onder een serre of een terrasoverkapping. De RvS-trekveren in de voorlijst zorgen voor de doekspanning.

Wat kan Lambert Rolluiken voor u betekenen?

Lamberts Rolluiken heeft een showroom in het Limburgse Voerendaal, omgeving Heerlen, Maastricht, Kerkrade en Sittard. Kom vrijblijvend kijken om inspiratie op te doen en om vragen te stellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw huis en tuin.

Kwaliteit afgewerkt tot in detail!