Vertico garagedeur

Om plaats te winnen in de garage biedt de Vertico-garagedeur een unieke oplossing: een garagedeur die zijwaarts opent en sluit. Dankzij het mooie en originele design heeft de Vertico-garagedeur een in het oog springend uiterlijk.

Wat biedt de Vertico-garagedeur?
Door de minimaal benodigde bovenruimte van 51 mm, 130 mm zijruimte en de vele uitvoeringsvarianten kan deze garagedeur in bijna elke situatie toegepast worden. De bodemgeleider is standaard toepasbaar voor zowel de nieuwbouw als voor de renovatie. Alle profielen van de zijwaarts sluitende Vertico-garagedeur zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een optimale stabiliteit en het is tevens onderhoudsvriendelijk.

Welke mogelijkheden heeft de Vertico-garagedeur?
De Vertico-garagedeur is in twaalf standaarkleuren leverbaar. Standaard wordt de Vertico-garagedeur bij Lamberts Rolluiken geleverd met motoraandrijving (met geïntegreerde hindernisherkenning) en handzender. Deze garagedeur kan ook toegepast worden indien in uw garageruimte geen stroom voor handen is. De poort wordt dan met een slot met tweepuntsvergrendeling voorzien.

De Vertico-garagedeur is voorzien van het CE-keurmerk en voldoet aan de DIN-EN-normen, wat inhoudt dat deze garagedeur standaard met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen uitgerust is.