Zijwaartse sectionaaldeur

Omdat u de garage niet helemaal hoeft te openen, is de zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken.

De zijwaarts sluitende garagedeur is extra inbraakwerendheid vanwege handbediende deuren met een driepuntsvergrendeling met onafhankelijke ingrijpende sluitgrendels, en een tegen inboren beveiligde profielcilinder. Bij automatische deuren neemt de zelfremmende aandrijving deze vergrendeling over.

De zijwaarste sectionaaldeur kan naar wens handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden. Wanneer de auto geregeld binnengezet wordt, gaat er niets boven het comfort van elektrische bediening op afstand. Voor een goede tochtafdichting is de zijwaartse sektionaaldeur voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen en rondom het deurblad.


…en zo functioneert het
De zijwaartse sektionaaldeur van Novoferm wordt door kogelgelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90°-bocht langs de garagezijmuur geschoven.


Wensen en mogelijkheden voor zijwaarts sluitende garagedeuren

De zijwaartse sektionaaldeur is leverbaar in diverse deurprofielen en designs:

De deur is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Naar keuze kan de deur links- of rechtsschuivend uitgevoerd worden, dit al naar gelang de wensen en bouwkundige mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!