Zonnescreens

Screens zijn een doeltreffende zonwering die gemakkelijk op bijna elke plaats te monteren zijn. Zonnescreens nemen niet veel ruimte in en zijn bescheiden aanwezig, waardoor ze een rustig aanzien geven. Screens geven een zacht, diffuus licht in huis en weren 85% zonlicht. Extra voordelig is dat het zicht naar buiten goed blijft. Lamberts Rolluiken levert screens in 2 verschillende uitvoeringen.

De ritsscreen

De ritsscreen is windvast op elke hoogte. Lichtinval aan de zijkanten behoort tot het verleden. De rits voorkomt inscheuren, wat de levensduur van de het zonnescherm verlengt. Zodoende geniet u nog langer van uw ritsscreen!
 

De traditionele zonnescreen

De traditionele screen is niet windvast, en daarom ook niet in elke situatie toepasbaar. Het doek van de traditionele screen loopt ook niet in de geleidingen, zodat lichtinval kan optreden.

Kleur en vorm

Bij de vorm van de kast kunt u de keuze maken uit 2 uitvoeringen: de 45° afgeschuinde kast of een mooie ronde kastvorm. Bij de kleuren van de kast en de geleiders heeft u de keuze uit een viertal standaardkleuren. Tevens is elke gewenste RAL-kleur tegen meerprijs leverbaar.

Vraag naar de mogelijkheden!