Meer over Lamberts Voerendaal

Sinds 1981 zijn wij hét adres in Zuid-Limburg voor rolluiken, zonwering en outdoor living-producten.

Lamberts Voerendaal staat al bijna veertig jaar voor kwaliteit. Sinds 1981 zijn wij hét adres in Zuid-Limburg voor rolluiken, zonwering en outdoor living-producten. Onze diensten kenmerken zich door eerlijkheid, transparantie en een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Wij gaan ver in het meedenken in oplossingen. Maar durven ook nee te zeggen als we denken dat we u niet optimaal kunnen helpen.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend te werken met gevestigde kwaliteitsmerken als Luxaflex, Alulux, Erhardt, Novoferm en Schlappi. Gedurende onze jarenlange samenwerking hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd met onze leveranciers. En daar ervaart u als klant weer de voordelen van.

Op vakkundige wijze leveren en monteren we zelf al onze producten en zijn nauw betrokken bij elke klant. Onze eigen servicemonteurs zijn opgeleid voor het werken met onze producten. Mochten zich onverhoopt storingen of reparaties voordoen, dan zijn wij altijd uw eerste en enige aanspreekpunt. Hierdoor zijn we in staat onze dienstverlening op een constant en hoog niveau te houden.

Op maat gemaakt
voor uw situatie

Laat u door ons adviseren. 

De laatste
technieken

Wij gaan met de trends mee.

Kleur-, materiaal-
en stijladvies

Voor elk wat wils.

Lamberts Voerendaal

Voor elke type woning en elk budget bieden wij passende oplossingen.

Voor elke type woning en elk budget bieden wij passende oplossingen. Wilt u kennismaken met onze producten en service? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom aan de Lindelaufer Gewande 21 te Voerendaal.